Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Ku është stacioni i autobusit?
Ku është ndalesa e ardhshme?
A është ky stacioni im?
Më falni, unë duhet të zbres këtu
Ku është muzeu?
Telefon publik
A ka një libër telefoni?
A shisni revista në gjuhën angleze?
Kur fillon filmi?
Unë do të doja katër bileta ju lutem
Është filmi në gjuhën angleze?
Kokoshka
Ku mund të gjej një farmaci?
Në qendër të qytetit