Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Po kërkoj për një gjerdan
A ka ndonjë zbritje çmimi?
Do të paguaj me para në dorë
A mund të ma ruani?
A pranoni karta kreditit?
Unë do të doja ta shkëmbeja këtë
Mund ta kthej atë?
Hapur
Mbyllur
Mbyllur për drekë
Faturë
Me defekt
I prishur
Dalje
Hyrje
Shitësi
Në çfarë ore do të mbyllet dyqan?
Shitëse (femër)