Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Pije
Me akull
Lugë
Thikë
Pirun
Gotë
Pjatë
Pjatë filxhani
Filxhan
Më duhet një pecetë
Unë nuk dua piper
Mbajtësja e piperit
A mund të ma jepni kripën?
Mbajtëse kripe