Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Frigorifer
Syze dielli
Kovë
Lopatë
Kostum banje
Top
Topi plazhi
Çadër plazhi
Karrige plazhi
Krem për mosdepërtimin e diellit
Krem kundër diellit
Krem për nxirje