Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Përshëndetje
Merhaba
Mirëmëngjes
Günaydın
Mirëdita
İyi günler
Mirëmbrëma
İyi akşamlar
Natën e mirë
İyi geceler
Si jeni?
Nasılsın?
Mirë, faleminderit
İyiyim, teşekkür ederim
Po ju?
Ya sen?
Mirë se vini
Hoş geldiniz
Kjo është një ditë e bukur
Çok güzel bir gün
Ju uroj një ditë të mbarë
İyi günler
Lamtumirë
Hoşça kal
Shihemi më vonë
Görüşürüz
Shihemi nesër
Yarın görüşürüz
Më falni (kur përplaseni me dikë)
Affedersiniz
Mund t'ju ndihmoj?
Yardımcı olabilir miyim?