Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Mund të më rekomandoni një hotel të lirë?
Sa kushton për një natë?
Unë do të qëndroj për tri javë
Sa kushton për një javë?
A keni një dhomë në dispozicion?
A keni pishinë?
Ku është pishina?
Mund ta shoh dhomën?
A ka ndonjë gjë më të lirë?
A keni restorant?