Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Dyqan ushqimor
Dyqani ushqimore është i hapur
Mbyllur
Karroca
Shportë
A keni oriz?
Blej
Paguaj
Në cilin rresht?
Dyqan mishi
Furrë
Gatuaj
Ku është uji?
Kam darkë me familjen
Unë jam i uritur
Set tryezë