Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Më duhet të vizitohem te mjeku
A është mjeku në zyrë?
Unë nuk ndihem mirë
Unë jam i sëmurë
Unë kam dhembje stomaku
Unë kam dhembje në kokë
Më duhet të shtrihem
Shtrihu
Më dhemb fyti
Më vjen si të përzier
Unë kam alergji
Unë kam diarre
Unë jam i trullosur
Unë kam një migrenë