Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Më duhet të vizitohem te mjeku
Doktora görünmem gerek
A është mjeku në zyrë?
Doktor ofisinde mi?
Unë nuk ndihem mirë
Kendimi iyi hissetmiyorum
Unë jam i sëmurë
Hastayım
Unë kam dhembje stomaku
Midem ağrıyor
Unë kam dhembje në kokë
Başım ağrıyor
Më duhet të shtrihem
Uzanmam gerek
Shtrihu
Uzan
Më dhemb fyti
Boğazım ağrıyor
Më vjen si të përzier
Midem bulanıyor
Unë kam alergji
Alerjim var
Unë kam diarre
İshal oldum
Unë jam i trullosur
Başım dönüyor
Unë kam një migrenë
Migrenim var