Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

A keni temperaturë?
Ateşin var mı?
Po, kam temperaturë
Evet, ateşim var
Unë kam pasur një temperaturë qysh dje
Dünden beri ateşim var
Ju lutem a mund të thërrisni një mjek?
Doktor çağırabilir misin?
Kur do të vijë mjeku?
Doktor ne zaman gelecek?
Më dhemb këmba
Ayağım ağrıyor
Rashë
Düştüm
Pata një aksident
Kaza geçirdim
Mendoj se e theva atë
Sanırım kırıldı
Regjim shtrati
Yatak istirahati
Gjë e ngrohtë për ta vendosur në trup
Isıtma pedi
Masë akulli për ftohje në trup
Buz torbası
Hobe
Askı
Të duhet të vesh allçi
Alçıya almak lazım