Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Prapa
Geri
Përpara
İleri
Ruaj
Kaydet
Eksploro (në internet)
Ara (internet)
Shkarko
İndir
Kryej (ekzekuto)
Çalıştır
Zvarrit
Sürükle
Rrëzo
Bırak
Përditësuar
Güncellendi