Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Me shkronja të theksuara (tekst)
Kalın (metin)
Shabllon
Şablon
Preferenca
Tercihler
Shëno kutinë
Kutuyu işaretle
Transferim i dokumentit
Dosya transferi
Hyr me emrin tënd
Oturum aç
Emri i përdoruesit
Kullanıcı adı
Fjalëkalimi
Parola
Nënshkrimi digjital
Dijital imza
Domain publik
Kamusal alan
Flamur
Afiş
Ikonë
İkon
Pyetje të bëra shpesh
Sıkça sorulan sorular