Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Ku jeni drejtuar?
Po shkoj me pushime
Sa çanta keni?
Po shkoj në një udhëtim biznesi
Çfarë terminali keni nevojë?
Unë do të doja një vend në anë
Unë do të doja një vend pranë dritares
Pse është vonuar aeroplani?
Vini rripin e sigurimit
Mund të më jepni një batanije?
Po kërkoj terminalin A
Në çfarë ore do të arrijmë në tokë?
Terminali B është për fluturime ndërkombëtare