Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Ku është stacioni i autobusit?
Var är busshållplatsen?
Ku është ndalesa e ardhshme?
Vad heter nästa hållplats?
A është ky stacioni im?
Är detta min hållplats?
Më falni, unë duhet të zbres këtu
Ursäkta, jag ska stiga av här
Ku është muzeu?
Var ligger museet?
Telefon publik
Telefonkiosk
A ka një libër telefoni?
Finns det en telefonkatalog?
A shisni revista në gjuhën angleze?
Säljer ni engelskspråkiga tidningar?
Kur fillon filmi?
Vilken tid börjar filmen?
Unë do të doja katër bileta ju lutem
Fyra biljetter, tack
Është filmi në gjuhën angleze?
Är filmen på engelska?
Kokoshka
Popcorn
Ku mund të gjej një farmaci?
Var hittar jag ett apotek?
Në qendër të qytetit
Stan