Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Pije
Dryck
Me akull
Med is
Lugë
Sked
Thikë
Kniv
Pirun
Gaffel
Gotë
Glas
Pjatë
Tallrik
Pjatë filxhani
Assiett
Filxhan
Kopp
Më duhet një pecetë
Jag behöver en servett
Unë nuk dua piper
Jag vill inte ha peppar
Mbajtësja e piperit
Pepparströare
A mund të ma jepni kripën?
Kan du skicka mig saltet?
Mbajtëse kripe
Saltströare