Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Mishi është i papjekur
Köttet är rått
Më pëlqen pak i pjekur
Jag vill ha det lättstekt
Më pëlqen i pjekur gjysmë për gjysmë
Jag gillar det medium
I pjekur mirë
Genomstekt
Unë do të doja të provoja një gjellë rajonale
Jag skulle vilja prova en lokal rätt
Unë kam alergji ndaj ushqimeve të ndryshme
Jag är allergisk mot olika livsmedel
Çfarë përbërësish ka?
Vilka ingredienser innehåller den?
Çfarë lloj mishi keni?
Vilka slags kött har du?