Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Dyqan ushqimor
Livsmedelsbutik
Dyqani ushqimore është i hapur
Livsmedelsbutiken är öppen
Mbyllur
Stängt
Karroca
Kundvagn
Shportë
Korg
A keni oriz?
Finns det ris?
Blej
Köp
Paguaj
Betala
Në cilin rresht?
I vilken gång?
Dyqan mishi
Köttaffären
Furrë
Bageri
Gatuaj
Kock
Ku është uji?
Var är vattnet?
Kam darkë me familjen
Äta middag med familjen
Unë jam i uritur
Jag är hungrig
Set tryezë
Duka