Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Perime
Arrë kokosi
Patëllxhan
Selino
Hudhër
Kungull i njomë
Kajsi
Qepë
Hurmë
Spinaq
Sallatë
Shegë
Bishtaja
Kivi
Kastravec
Spec
Avokado
Më pëlqen selino
Nuk më pëlqen hudhra
Rrepkë
Lakër