Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Kërpudha
Svamp
Kërpudha
Svampar
Marule
Sallad
Misër
Majs
Patate
Potatis
Domate
Tomat
Karotë
Morot
Fasule
Bönor
Gjethe delli
Pisang
Presh
Purjolök
Dardhë balsami
Balsamgurka
Oriz
Ris
Rrënjë lotus
Lotusrot
Qimnon
Kummin
Bisk bambuje
Bambuskott
Nuk më pëlqejnë fasulet
Jag gillar inte bönorna