Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Produktet e qumështit
Mejeriprodukter
Qumësht
Mjölk
Akullore
Glass
Gjalpë
Smör
Djathë
Ost
Krem
Grädde
Ushqimi i ngrirë
Djupfryst mat
Kos
Yoghurt
Vezë
Ägg