Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Mish lope
Nötkött
Mish viçi
Kalv
Proshutë
Skinka
Pulë
Kyckling
Gjel deti
Kalkon
Rosë
Anka
Kërnacka
Bacon
"Hot dog"
Varmkorv
Hamburger
Hamburgare
Biftek
Biff
Mish derri
Fläskkött
Fileto viçi
Filet mignon
Suxhuk
Korv
Bërxollë qengji
Lammkotlett
Bërxollë derri
Fläskkotlett