Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Guaskë
Snäcka
Kalë deti
Sjöhäst
Balenë
Val
Gaforre
Krabba
Delfin
Delfin
Fokë
Säl
Yll deti
Sjöstjärna
Peshk
Fisk
Peshkaqen
Haj
Piranë
Piraya
Kandil deti
Manet