Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Është me rërë plazhi?
A ka roje plazhi?
Gjatë çfarë orësh?
A është i sigurt për fëmijët?
Është e sigurt për të notuar këtu?
Mund të notojmë këtu?
A është uji i ftohtë?
Mund të zhytemi këtu pa rrezik?
A ka tërheqje të rrezikshme të dallgës?
Në çfarë ore është batica e lartë?
Në çfarë ore është batica e ulët?
A ka një rrymë të fortë?
Si mund të shkoj në ishull?
A ka ndonjë varkë që mund të na çojë atje?