Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Do të shkoj për një shëtitje
Jag tar en promenad
Më duhet të bëj një shëtitje
Jag behöver ta en promenad
Unë nuk kam nevojë për të parë televizor
Jag behöver inte titta på teve
Unë nuk kam nevojë ta shoh filmin
Jag behöver inte se filmen
Unë kam nevojë për të përdorur kompjuterin
Jag behöver använda datorn
Unë kam nevojë për të kaluar rrugën
Jag behöver korsa gatan
Unë kam nevojë për të shpenzuar para
Jag behöver spendera pengar
Unë kam nevojë për ta dërguar me postë
Jag behöver skicka den med e-post
Unë kam nevojë të qëndroj në radhë
Jag måste köa
Unë nuk kam nevojë për të depozituar paratë në bankë
Jag behöver inte sätta in pengar på banken