Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Ku është ka një restorant të mirë?
Ne kemi nevojë për një tavolinë për katër
Unë do të doja të rezervoja një tavolinë për dy
Kamerier
Kameriere
Mund ta shoh menu?
Çfarë rekomandoni?
Çfarë është përfshirë?
A do të vijë me sallatë?
Çfarë është supa e ditës?
Cilat janë speciale e sotme?
Çfarë do të ju pëlqente për të ngrënë?
Ëmbëlsira e ditës