Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Perime
Patëllxhan
Selino
Hudhër
Kungull i njomë
Qepë
Spinaq
Sallatë
Bishtaja
Kastravec
Spec
Avokado
Rrepkë
Lakër