Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Djalë
Vajzë
Grua
Burrë
I dashur
E dashur
Kushërira (femër)
Kushëriri (mashkull)
Hallë/teze
Xhaxha / dajë
Gruaja
Burri