Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Si është moti?
Është nxehtë
Është ftohtë
Ka diell
Ka re
Ka lagështirë
Po bie shi
Po bie borë
Fryn erë
Kohë e keqe
Çfarë është temperatura?
Stinët
Dimër
Verë
Pranverë
Vjeshtë