Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Vullkan
Kanion
Pyll
Hapësira malore
Xhungël
Lumi
Gadishull
Plazh
Kënetë
Mal
Kodër
Liqen
Shkretëtirë
Ujëvarë