Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Vesh numër të madh
Mesatar
I vogël
A keni një madhësi më të madhe?
A keni një madhësi më të vogël?
Kjo është shumë e ngushtë
Më rri mirë
Ku mund të gjej një kostum banje?
Veshje
Bluzë
Fustan
Pantallona të shkurtra
Unë do ta blej atë
Më pëlqen kjo këmishë