Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Ku është ka një restorant të mirë?
Onde tem um bom restaurante?
Ne kemi nevojë për një tavolinë për katër
Precisamos de uma mesa para quatro pessoas
Unë do të doja të rezervoja një tavolinë për dy
Eu gostaria de reservar uma mesa para duas pessoas
Kamerier
Garçom (o)
Kameriere
Garçonete (a)
Mund ta shoh menu?
Eu posso ver o cardápio?
Çfarë rekomandoni?
O que você recomenda?
Çfarë është përfshirë?
O que está incluído?
A do të vijë me sallatë?
Vem com salada?
Çfarë është supa e ditës?
Qual é a sopa do dia?
Cilat janë speciale e sotme?
Quais são os especiais de hoje?
Çfarë do të ju pëlqente për të ngrënë?
O que você gostaria de comer?
Ëmbëlsira e ditës
A sobremesa do dia