Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Kërpudha
Marule
Misër
Patate
Domate
Karotë
Fasule
Gjethe delli
Oriz