Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Kafe
Çaj
Pop
Ujë
Limonadë
Lëng portokalli
Unë do të doja një gotë ujë ju lutem
Patate të skuqura
Karamele
Çokollatë
Çamçakëz