Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Peshk
Butak
Bas
Salmon
Karavidhe
Gaforre
Midhje
Gocë deti
Merluc
Molusk
Karkalec
Ton
Troftë
Shojzë deti
Peshkaqen