Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Nuk më pëlqejnë insektet
Bletë
Gjithmonë ka kaq shumë miza?
Çfarë lloj merimange?
Krimb
Flutur
Mollëkuqe
Milingonë
Vemje
Buburrecat janë të pista
Ky është ilaç kundër insekteve