Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Zona e marrjes së bagazhit
Shirit transportieri
Karrocë bagazhi
Bileta me numrin e bagazhit
Bagazhet humbura
Humbur dhe gjetur
Hamall
Ashensor
Vendkalim i lëvizshëm
Hyrje
Dalje
Këmbim parash
Stacion autobusi
Makinë me qira