Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Fqinj
lín jū 邻居
Shok
péng you 朋友
Sa kohë keni qenë të martuar?
nĭ men jié hūn duō jiŭ le 你们结婚多久了?
Është ajo e dashura juaj?
tā shì nĭ de nǚ péng you mā 她是你的女朋友吗?
A është ai i dashuri juaj?
tā shì nĭ de nán péng you mā 他是你的男朋友吗?