Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Pjesët e trupit
shēn tĭ bù wèi 身体部位
Kokë
tóu 头
Flokë
tóu fa 头发
Fytyrë
liăn 脸
Ballë
é tóu 额头
Vetull
méi mao 眉毛
Qerpikë
jié máo 睫毛
Sy
yăn jing 眼睛
Hundë
bí zi 鼻子
Faqe
miàn jiá 面颊
Vesh
ĕr duo 耳朵