Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Ijë
kuà bù 胯部
Kofshë
dà tuĭ 大腿
Mollaqe
pì gu 屁股
Këmbë
jiăo 脚
Këmbë
tuĭ 腿
Gju
xī gài 膝盖
Kyçi i këmbës
jiăo huái 脚踝
Pulpa e këmbës
tuĭ dù zi 腿肚子
Thembër
jiăo hòu gēn 脚后跟
Gishtat e këmbës
jiăo zhĭ 脚趾