Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Më duhet një makinë me qira
Më pëlqen ballkoni
Më duhet një shërbëtor
Jam gati për të bërë pagesën
Mund të më gjeni një taksi?
Më pëlqeu qëndrimi këtu
Ky është një hotel i bukur
Personeli juaj është i shkëlqyeshëm
Unë do t'ju rekomandoj
Faleminderit për gjithçka