Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Më duhet të vizitohem te mjeku
A është mjeku në zyrë?
Unë nuk ndihem mirë
Unë jam i sëmurë
Unë kam dhembje stomaku
Unë kam dhembje në kokë
Më dhemb fyti
Më vjen si të përzier
Unë kam alergji
Unë kam diarre
Unë jam i trullosur
Unë kam një migrenë