Как казваш на грузински? Магазин за хранителни стоки; Пазар; Бижутер; Фурна; Книжарница; Аптека; Ресторант; Киносалон; Бар; Банка; Болница; Църква; Храм; Мол; Универсален магазин; Месарски магазин;

Магазини в града :: Грузинска лексика

Научете сами грузински