Научи странски јазик онлајн за беспари

Научете се странски јазик. Со LingoHut можете да научите над 45 јазици како африканс, арапски, кинески, холандски, англиски, француски, германски, хинди, италијански, јапонски, персиски, португалски, руски, шпански или турски од вашиот сопствен јазик. LingoHut содржи 125 лекции за да научите корисен вокабулар без претходно знаење. Willе научите кратки реченици и зборови што ги користите секојдневно.