Как казваш на грузински? Говеждо месо; Телешко месо; Шунка; Пиле; Пуйка; Патица; Бекон; Свинско месо; Филе миньон; Наденица; Агнешки котлет; Свинска пържола; Месо;

Месо в месарския магазин :: Грузинска лексика

Научете сами грузински