Как казваш на норвежки? Лигавник; Памперс; Чанта за памперси; Мокри кърпички за бебе; Биберон; Бебешка бутилка; Детско боди; Играчки; Плюшена играчка; Седалка за кола; Висок стол; Бебешка количка; Детско креватче; Маса за повиване; Кош за пране;

Бебешки артикули :: Норвежка лексика

Научете сами норвежки