Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Ujë
Pishinë
Roje plazhi
Bord pluskues
Periskop
Bëj sërf
Not
Zhytje