Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Unë kam një rezervim
A ka dhoma krevat dopio?
Dhomë hoteli
A ka banjë private?
Ne jemi këtu për dy javë
Ne do të donim të kishim pamje nga oqeani
Na duhen 3 çelësa
A ka 2 shtretër?
A keni shërbim në dhomë?
Janë të përfshira ushqimet?
Unë jam një mysafir