Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Pantallona
A shisni pardesy?
Pallto
Fund
Bluzë pa jakë
Kasketë
Kapelë
Çantë dore
Këpucë
Sandale