Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Mish lope
Mish viçi
Proshutë
Pulë
Gjel deti
Rosë
Kërnacka
"Hot dog"
Hamburger
Biftek
Mish derri
Fileto viçi
Suxhuk
Bërxollë qengji
Bërxollë derri