Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Ju lutem
Lütfen
Faleminderit
Teşekkür ederim
Ju lutem
Rica ederim
Shëndet (pas një teshtime)
Çok yaşa
Gëzuar ditëlindjen
Mutlu yıllar
Urime
Tebrikler
Paç fat
İyi şanslar
Si quheni?
Adınız nedir?
Quhem Maria
Benim adım Maria
Më falni, nuk e dëgjova emrin tuaj
Pardon, adınızı duyamadım
Kënaqur që u takuam
Tanıştığımıza memnun oldum
Nga jeni?
Nerelisiniz?
Unë jam nga Nju Jork
Ben, New York’luyum